Sous-vide – Bas Robben
Das Sous-Vide-Buch von Bas Robben ist wirklich ein Bild. Wunderschöne Fotos, tolle Rezepte und klare Erklärungen haben dieses Buch zu einem der derzeit beliebtesten Sous-Vide-Kochbücher gemacht.
Sous-Vide-Kochbuch für zu Hause
Dieses Sous-Vide-Kochbuch für zu Hause führt Sie ganz einfach in die stressfreie Art des Kochens ein. Die klaren Abbildungen und Schritte sorgen dafür, dass Sie die Sous-Vide-Gartechnik im Handumdrehen beherrschen.
Wat is sous vide koken?
Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard.
Sous vide temperaturen en tijden tabel
Bij sous vide koken zijn er twee belangrijke elementen: tijd en temperatuur. Hoe lang iets gegaard moet worden is afhankelijk van de dikte.
Welke sous vide producten heb ik nodig?
Sous vide koken klinkt soms ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. We leggen je exact uit welke artikelen je nodig hebt om van start te gaan.