Bijgerecht

Sperziebonen

Sous-vide-sperziebonen

Sous vide sperziebonen! Niet heel spannend, maar wel veel aangevraagd onder onze volgers. Een makkelijk basisreceptje om op een gezonde manier je sperziebonen te garen.

Auteur Givan
Personen 4
Temperatuur 85
Gaartijd 1 uur
Prep tijd 15 minuten

 

Ingrediënten

  • 400 gr sperziebonen
  • klontje boter
  • 2 el gembersiroop
  • 1 sjalot
  • 2 el gefrituurde uitjes

 

Bereiding

Voorbereiding

Verwarm de sous vide cooker op 85 graden. Maak ondertussen de sperziebonen schoon en verwijder de uiteindes. Snijd een sjalot in dunne ringetjes en voeg deze samen met de sperziebonen, een klontje boter en de gembersiroop in een sous vide zak.

Garen

Vacumeer de zak en plaats in het water. Gaar de sperziebonen voor 1 uur op 85 graden. Haal vervolgens uit het water en serveer de sperziebonen met wat gefrituurde uitjes.

 

Gebruik deze producten

[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]

[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]

[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]

[product=aardappelpers]
Maak aardappelpuree bij dit recept
[/product]

Volgende lezen

Caesarsalade
Sous-vide-kwartel

2 reacties

Remi

Remi

Ik ga hem morgen proberen maar… dan als sambal boontjes!

JL

JL

Ik vond de boontjes te hard….

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.