Sous vide sperziebonen! Niet heel spannend, maar wel veel aangevraagd onder onze volgers. Een makkelijk basisreceptje om op een gezonde manier je sperziebonen te garen.
Auteur | Givan |
Personen | 4 |
Temperatuur | 85 |
Gaartijd | 1 uur |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 400 gr sperziebonen
- klontje boter
- 2 el gembersiroop
- 1 sjalot
- 2 el gefrituurde uitjes
Bereiding
Voorbereiding
Verwarm de sous vide cooker op 85 graden. Maak ondertussen de sperziebonen schoon en verwijder de uiteindes. Snijd een sjalot in dunne ringetjes en voeg deze samen met de sperziebonen, een klontje boter en de gembersiroop in een sous vide zak.
Garen
Vacumeer de zak en plaats in het water. Gaar de sperziebonen voor 1 uur op 85 graden. Haal vervolgens uit het water en serveer de sperziebonen met wat gefrituurde uitjes.
Gebruik deze producten
[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]
[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]
[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]
[product=aardappelpers]
Maak aardappelpuree bij dit recept
[/product]
2 reacties
Remi
Ik ga hem morgen proberen maar… dan als sambal boontjes!
JL
Ik vond de boontjes te hard….
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.