Quinoa is niet meer weg te denken uit de supermarkten. Deze superfood bevat weinig vet en zorgt voor een verzadigd gevoel. In dit recept bereiden we sous vide quinoa met gegrilde champignons, paprika en tomaat.
Auteur | Hannah |
Personen | 4 |
Temperatuur | 82 |
Gaartijd | 1 uur |
Prep tijd | 20 minuten |
Ingrediënten
- 300 gr quinoa
- 1 bouillonblokje
- 3 tenen knoflook
- handje verse basilicum
- 250 ml water
Bereiding
Voorbereiding
Verwarm het sous vide apparaat op 82 graden. In dit recept gebruiken we glazen potten, maar je kunt ook gewoon sous vide zakken gebruiken. Vul de potten / zakken met de quinoa, knoflook, basilicum, bouillonblokje en water.
Garen
Gaar de quinoa voor 1 uur op 82 graden. Haal de potten/zak uit het water. Quinoa is enorm veelzijdig maar wordt vaak gegeten met gegrilde groente. In dit recept hebben we paprika, champignons, tomaten en hazelnoten in de oven gegrild. Vervolgens met wat citroensap afgemaakt en geserveerd in de potjes.
Andere serveeropties: salades, gemarineerde kip, pokébowls etc.
Gebruik deze producten
[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]
[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]
[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.