In onze Facebook groep worden er dagelijks recepten gedeeld. Deze keer een recept van ons lid Richard. Sous vide spruitjes met een pittige touch. Richard lust normaal geen spruitjes, maar door dit recept gaat hij het vaker maken! Wil jij jouw recept ook op Souvy plaatsen? Stuur een berichtje naarklantenservice@souvy.nl.
Auteur | Richard (lid van Souvy facebook groep) |
Personen | 2 |
Temperatuur | 85 |
Gaartijd | 1 uur en 30 minuten |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 400 gr spruitjes
- 2 el sojasaus
- 2 el sambal
- 2 el ketjap manis
- 2 tenen knoflook
Bereiding
Was de spruitjes en verwarm de de waterbak op 85 graden. Vul de zak met spruitjes samen met de sojasaus, ketjap manis, sambal en knoflook (geperst). Vacumeer de zak en laat garen voor 1,5 uur. Haal de zak na 1,5 uur uit het water en bak de spruitjes in een hete pan voor een paar minuten in alle sappen. Enjoy!
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.