Bimi, de look-a-like van broccoli. Vol met voedingstoffen en je kunt de hele groenten opeten. We bereiden de bimi sous vide en behouden hierdoor alle smaak en vitamines.
Auteur | Givan |
Personen | 2 |
Temperatuur | 86 |
Gaartijd | 20 minuten |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 400 gr bimi
- 3 el sojasaus
- 2 el rijstwijn / mirin
- 2 el bruine suiker
- 1 el knoflookpoeder
- zout (optioneel)
- peper (optioneel)
Bereiding
Voorbereiding
Was de bimi. Stel het sous vide apparaat in op 86 graden en laat het water warm worden.
Dressing
Maak de marinade met sojasaus, bruine suiker, rijstwijn en knoflookpoeder. Plaats de bimi in de sous vide zak met de marinade en vacumeer de zak.
Garen
Gaar voor 20 minuten op 86 graden. Je kunt de bimi bijvoorbeeld serveren met zalm en rijst of eten als snack. Voeg eventueel nog wat extra zout of peper toe.
Gebruik deze producten
[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]
[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]
[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.