Sous vide zoete aardappels is zo makkelijk om te maken en ook nog eens super gezond. Veel sporters gebruiken zoete aardappels bij het meal-preppen. Door zoete aardappels sous vide te garen behoud je alle smaak en textuur.
Auteur | Hannah |
Personen | 2 |
Temperatuur | 90 |
Gaartijd | 45 minuten |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 1 zoete aardappel
- 1 el knoflookpoeder
- 1 el paprikapoeder
- 1 el gedroogde tijm
- scheutje olijfolie
- zout (optioneel)
- peper (optioneel)
Bereiding
Verwijder de schil
Verwijder de schil van de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 3-5 centimeter.
Kruiden
Kruid de zoete aardappel met olijfolie, paprikapoeder knoflookpoeder en gedroogde tijm. Laat de waterbak warm worden op 90 graden en gaar voor 45 minuten.
Serveren
Haal de zoete aardappel uit de zak en kruid na met wat zout en peper naar keuze. Je kunt de zoete aardappels circa 3 dagen bewaren in een afgesloten vacuumzak of invriezen voor maanden.
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.