Bijgerecht

Zoete aardappel

sous-vide-zoete-aardappels

Sous vide zoete aardappels is zo makkelijk om te maken en ook nog eens super gezond. Veel sporters gebruiken zoete aardappels bij het meal-preppen. Door zoete aardappels sous vide te garen behoud je alle smaak en textuur.

 Auteur Hannah
Personen 2
Temperatuur 90
Gaartijd 45 minuten
Prep tijd 10 minuten

 

Ingrediënten:

  • 1 zoete aardappel
  • 1 el knoflookpoeder
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el gedroogde tijm
  • scheutje olijfolie
  • zout (optioneel)
  • peper (optioneel)

Bereiding:

  1. Verwijder de schil: Verwijder de schil van de zoete aardappel en snijd deze in blokjes van 3-5 centimeter.
  2. Kruiden: Kruid de zoete aardappel met olijfolie, paprikapoeder knoflookpoeder en gedroogde tijm. Laat de waterbak warm worden op 90 graden en gaar voor 45 minuten.
  3. Serveren: Haal de zoete aardappel uit de zak en kruid na met wat zout en peper naar keuze. Je kunt de zoete aardappels circa 3 dagen bewaren in een afgesloten vacuumzak of invriezen voor maanden.

Volgende lezen

sous-vide-aardappels
sous-vide-entrecote

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.