Deze keer een recept van Pieter uit onze Facebook groep. Sous vide entrecote en ribeye. Ook jouw recept delen? Stuur het op naar klantenservice@souvy.nl
Auteur | Pieter (lid van Souvy facebook groep) |
Personen | 4 |
Temperatuur | 54 |
Gaartijd | 2 uur 30 minuten |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- ribeye
- entrecote
- peper
- zout
- tijm
- olijfolie
- knoflook
Bereiding
Sous vide entrecote & ribeye
Afgelopen zaterdag lekker geëxperimenteerd met een entrecote en een rib-eye. 2 dagen met peper, zout, tijm, knoflook en olijfolie gemarineerd. 2,5 uur sous vide op 54 graden en vervolgens afgefakkeld met de torch. Resultaat was echt top. Voor de volgende keer de temperatuur een halve graad lager want het mocht nog net wat roder wat mij betreft. Maar uiteindelijk ontzettend mals en smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar. Bekijk het filmpje van Pieter hieronder!
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.