Wil je een gezonde snack maken? Bereid dan eens sous vide radijs. Radijs heeft een licht pittige smaak en zit vol vitamine c. Ideaal dus voor in een salade of als snack.
Auteur | Givan |
Personen | 4 |
Temperatuur | 83 |
Gaartijd | 45 minuten |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 400 gram radijzen
- 1 el zout
- 0,5 el zwarte peper
- klontje boter
Bereiding
Voorbereiding
Was de radijzen en snijd het zijkantje eraf. Snijd de radijs vervolgens doormidden. Kruid met peper en zout en plaats alles in een vacuümzak met een klontje boter.
Garen
Vacumeer de zak en plaats in het waterbad voor 45 minuten op 83 graden. Haal vervolgens uit de zak en serveer als bijgerecht of snack.
Je kunt de radijzen ook 2 graden lager garen, en vervolgens in een hete pan 1 minuut grillen.
Gebruik deze producten
[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]
[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]
[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.