Sous vide pompoen, in dit recept geven we je de basisinstructie om pompoen sous vide te bereiden.
Auteur | Givan |
Personen | 4 |
Temperatuur | 83 |
Gaartijd | 1 uur |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 1 pompoen (middelgroot)
- klontje boter
- 1 takje rozemarijn
- peper
- zout
Bereiding
Voorbereiding
In dit recept garen we de pompoen op 83 graden omdat we deze nog gaan grillen. Wil je de pompoen direct consumeren, ga dan voor 85 graden. Schil de pompoen, verwijder de pitjes en snijd deze in lange repen.
Garen van de pompoen
Plaats de pompoen in 1-2 vacumeerzakken en voeg een takje rozemarijn en klontje boter toe. Kruid met wat peper en zout en vacumeer de zak. Gaar voor 1 uur op 83 graden.
Grillen
Je kunt de pompoen direct eten, maar we kiezen ervoor om de pompoen voor 1 minuut nog af te grillen op een hete grillplaat. Hiermee krijg je een echte bbq smaak.
Gebruik deze producten
[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]
[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]
[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.