Sous vide apparaten

Bereid de lekkerste gerechten met onze sous vide apparaten en sous vide waterovens. Van Hendi tot Wartmann, al onze merken zijn geschikt om op een lage temperatuur vacuüm te garen. Gezond, lekker en precies koken, als een echte topchef!

Sous-vide-apparaat-wartmann

iVide-circulator-stick-2.0

sous-vide-stick

sous-vide-regelaar-elite-2

sousvide-hendi

sous-vide-systeem

Sous vide pakketten

Ga direct goed van start met onze complete sous vide pakketten!

Sous-vide-compleet-pakket

sous-vide-start

Sous-vide-cadeau-pakket-nieuw (1)

Sous-vide-deluxe-pakket-nieuw

Sous-vide-professioneel-pakket-nieuw

sous-vide-restaurant-pakket

Sous vide accessoires

Bekijk onze handige sous vide accessoires zoals de sous vide waterbak, sous vide rekje en sous vide reinigingspoeder. Maak sous vide koken nog gemakkelijker!

sous vide bak 12L

deksel-sous-vide-bak

sous-vide-bak-deksel

sous vide bak groot

sous-vide-bak-deksel

sous vide bak groot

sous-vide-bak-deksel

sous vide reinigingspoeder

Let op: Wordt geleverd in een vernieuwde verpakking!

Thermische-isolatie-ballen

Sous-vide-rek

koksbrander

Sous vide kookboeken

Bekijk onze prachtige sous vide boeken en bereid heerlijke sous vide gerechten. Recepten voor thuis, die je eenvoudig kunt gebruiken als inspiratie voor jouw gerechten. Gemaakt door de beste chefs zoals Bas Robben en Hubertus Tzschirner.

sous vide kookboek hubertus

bas-robben-sous-vide

sous vide thuis kookboek

sous-vide-koken-thuis-kookboek

sous-vide-koken-onder-druk

Wat is een sous vide apparaat of sous vide stick?

Een sous vide apparaat wordt ook wel sous vide circulator of sous vide stick genoemd. Dit handige keukenhulpje is bedoeld om de beste garing in je voedsel te realiseren. Sous vide apparaten zijn over het algemeen zeer compact en gebruiksvriendelijk. Bij Souvy verkopen we onder andere de Wartmann Cooker, sous vide regelaar, sous vide stick, Sous vide elite II en de sous vide systemen 2/3 en 1/1 van het merk Hendi. Het beste sous vide instapmodel is de sous vide regelaar, al te koop vanaf €119,-. Wil je meer vermogen, dan is de Wartmann Cooker het meest verkochte model.

Hoe werkt een sous vide apparaat?

Een sous vide apparaat bestaat uit een verwarmingselement, hierdoor verwarmt het water. Daarnaast is er een circulator ingebouwd die er voor zorgt dat het water evenredig wordt verwarmt. Daarnaast is het belangrijk dat er een goede thermometer in zit, om de temperatuur op te meten. Je klemt het sous vide apparaat aan een bak of pan en stelt het in. Vervolgens vacumeer je het product wat je wilt garen en voeg je deze toe aan de bak of pan. Je stelt het sous vide apparaat in op de juiste tijd en laat het product garen. Vervolgens haal je het product eruit en kun je direct aan tafel. Het is bij sommige producten aan te raden om deze nog even aan te bakken in een pan, oven of bbq.