Koud roken met de smoking gun

Met koud-roken geef je een heerlijke rooksmaak aan bijvoorbeeld zalm, pulled pork of kaas. Eenvoudig te bedienen smoking guns waarmee je binnen no-time de lekkerste gerechten bereid. Bekijk onze verschillende smoking guns, rookstolpen en smaken houtmot (houtsnippers).

koud-rook-tool-zwart

 

  • Stevige aluminium behuizing
  • Zéér compacte en betaalbare smoker
  • Voedselveilige siliconen slang met een lengte van 25 cm
  • Werkt op 2 x AA batterijen (niet inbegrepen)

Rookpistool-koud-roken

cold-smoke-generator

Rookoven-elektrisch-hendi

Koud-rook accessoires

bar-set-smoking-gun

rookstolp

hendi-rookstolp

Smoking pakketten

Combineer onze favoriete rook-producten met onze smoking pakketten!

cold-smoke-generator-pakket

Smoking-gun-pakket-deluxe-mat-zwart

rookpistool-pakket-appel

smoker-pakket-hendi-nieuw

Dit product is alleen in pakketvorm te bestellen.

Kookboeken

Krijg inspiratie via onze bbq en koud-rook boeken!

Over-rook

lets-make-bbq-great-again

kamado-boek

Rookmot & accessoires

Speel met smaken!

rookmot-hickory-1500ml

rookmot-whisky-1500ml

ceder-rookmot-1500ml

Rookmot-rode-wijn-1500ml

rookmot-eik-1500ml

Rookmot-appel-1500ml

Rookmot-beuk-1500ml

Rookmot-amandel-1500ml

Sinaasappel-rookmot-1500ml

steeneik-rookmot-1500ml

rookmot-citroen-1500ml

olijf-beuk-rookmot-1500ml

vuurkruiden-300ml

amandel-rookmot-smokey-olive-wood

citroen-rookmot-smokey-olive-wood

olijf-rookmot-smokey-olive-wood

Sinaasappel-rookmot

rookmot-pakket-souvy-nieuw

meatclaw

injector-marinade

gietijzeren-pan

bbq-handschoenen

spareribs-rek

butcher-paper-bbq

siliconen-kwast

Smoking-Flavours-tang-rvs-50cm-pose-open

Smoking-Flavours-siliconen-tang

Aanmaak-wokkels

bbq-borstel

combekk-leren-schort

Wat is koud-roken?

Met koud roken geef je een rooksmaak aan je voedsel zonder dat een product gaart, in tegenstelling tot warm-roken zoals bij paling en makreel wordt gedaan. In principe kun je alle soorten producten koud-roken, denk bijvoorbeeld aan gerookte boter of gerookt zout. Om te kunnen koud-roken heb je een smoking gun of rookpistool nodig. Je vult deze vervolgens met wat houtsnippers, ook wel rookmot of houtmot genoemd. De houtsnippers zijn enorm dun, waardoor deze makkelijk branden. Vul vervolgens de rookstolp met rook en laat het product voor 5 – 10 in de rook staan. Binnen enkele minuten heb je een echte bbq smaak. Creëer je eigen smaken met de verschillende citroen, appel, olijf of sinaasappel rookmot.