Bijgerecht

Traditionele coleslaw

Traditionele coleslaw

Coleslaw, een tijdloze klassieker, vormt al generaties lang de achtergrond van vele barbecuefeestjes en picknicks. Deze knapperige salade, gemaakt van fijngesneden kool en wortel, gemengd met een romige dressing, biedt een verfrissend contrast bij zwaardere gerechten. De combinatie van zoet, zuur en romig maakt coleslaw tot een favoriet bijgerecht dat zowel eenvoudig te maken als heerlijk om te eten is.

Auteur Suzanne
Personen 4
Gaartijd 1 uur
Prep tijd 10 minuten

 

Ingrediënten

  • 1/2 witte kool, fijngesneden
  • 2 wortelen, geraspt
  • 150 milliliter mayonaise
  • 2 eetlepels wittewijnazijn
  • 1 eetlepel suiker
  • Zout en peper

 

Bereiding

Meng in een grote kom de kool en wortel. In een aparte kom, combineer de mayonaise, azijn, suiker, zout en peper. Meng tot een gladde dressing. Giet de dressing over de kool en wortel en meng goed. Laat minstens een uur in de koelkast staan voor het serveren om de smaken te laten mengen.

Volgende lezen

zuppa-toscana
Gepofte aardappelen van de grill

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.