Coleslaw, een tijdloze klassieker, vormt al generaties lang de achtergrond van vele barbecuefeestjes en picknicks. Deze knapperige salade, gemaakt van fijngesneden kool en wortel, gemengd met een romige dressing, biedt een verfrissend contrast bij zwaardere gerechten. De combinatie van zoet, zuur en romig maakt coleslaw tot een favoriet bijgerecht dat zowel eenvoudig te maken als heerlijk om te eten is.
Auteur | Suzanne |
Personen | 4 |
Gaartijd | 1 uur |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 1/2 witte kool, fijngesneden
- 2 wortelen, geraspt
- 150 milliliter mayonaise
- 2 eetlepels wittewijnazijn
- 1 eetlepel suiker
- Zout en peper
Bereiding
Meng in een grote kom de kool en wortel. In een aparte kom, combineer de mayonaise, azijn, suiker, zout en peper. Meng tot een gladde dressing. Giet de dressing over de kool en wortel en meng goed. Laat minstens een uur in de koelkast staan voor het serveren om de smaken te laten mengen.
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.