Recepten

Ontdek de geheimen van perfectie met tips en recepten van onze experts, speciaal voor jou samengesteld om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

sous-vide-varkenshaas-champignon-roomsaus
Kerst

Varkenshaas met champignonsaus

Een klassieker! Varkenshaas met champignon-roomsaus. Wanneer je varkenshaas één keer sous vide bereid wil je nooit meer anders. Dit recept is één van de recepten van het boek Sous Vide van Bas Robben.

Kerstsous-vide-boeuf-bourguignon-recept

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon is een zeer bekend Frans stoofvlees gerecht met rode wijn. Het vlees wordt gestoofd in rode Bourgogne met champignons, uitjes en spek.

Kerstsous-vide-beef-wellington

Beef wellington

Sous vide beef wellington! Best even wat wat werk om te maken, maar het resultaat is heerlijk!

BijgerechtSous-vide-romanesco-brocolli

Romanesco broccoli

Romanesco broccoli is niet zo populair als de reguliere broccoli maar minstens net zo lekker! Vooral wanneer sous vide bereid.

Nieuwsbrief

Mis geen enkele tip of recept! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kookgeheimen en exclusieve aanbiedingen.

Kerstsous vide hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk

De hertenbiefstuk is een bijzonder stukje wild dat ideaal past bij de feestdagen. Wat perfect samen gaat met deze sous vide hertenbiefstuk is de wildsaus.

Alles wat je moet weten over sous vide koken

Alles omtrent koken