In dit recept maken we een sous vide roerei! Lekker op brood met wat krokant gebakken spekjes.
Auteur | Hannah |
Personen | 2 |
Temperatuur | 77 |
Gaartijd | 20 minuten |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 4 eieren
- 30 ml room
- snufje peper
- klontje boter
- 30 gr kaas (parmezaan)
- bieslook (garnering)
- spekjes (optioneel)
- zout (optioneel)
Bereiding
Voorbereiding
Verwarm het bad op 77 graden. Klop de eieren goed met de room, de helft van de kaas kaas en een snufje peper. Je kunt er voor kiezen om spekjes op te bakken om deze erbij te serveren. Wil je dit niet, voeg dan dan wat zout toe bij de eieren.
Garen
Voeg het mengsel met een klontje boter toe aan de vacuümzak en gaar voor 20 minuten. Bij elke 5 minuten kun je de eieren even omhusselen door er met een lepel voorzichtig op te drukken. Haal de zak na 20 minuten uit het water. Kruid na met wat peper en zout en snijd een bieslook ter garnering.
Optioneel kun je er nog spekjes aan toevoegen. We raden aan om dit in een pan te bakken en niet bij het mengsel in de sous vide te doen aangezien je dan geen krokante spekjes krijgt.
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.