Bijgerecht

Ingelegde ui

Sous-vide-ingelegde-ui

In dit recept maken we sous vide ingelegde uien! Als je een afgesloten potje hebt heb je zelfs geen vacuümzakken nodig.

Auteur Hannah
Personen 6
Temperatuur 82
Gaartijd 45 minuten
Prep tijd 15 minuten

 

Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 2 el suiker
  • 1 el zout
  • 200 ml water
  • 200 ml witte wijn azijn
  • peper

 

Bereiding

Voorbereiding

Stel het sous vide apparaat in op 82 graden. Schuil en snijd de rode uien in dunne ringen. Als je een weckpot hebt kun je de uien hier in doen, heb je die niet plaats de uien dan in een vacuümzak.

Ingrediënten

Voeg de witte wijn azijn, water, snufje peper, suiker en een eetlepel zout toe. Seal de zak of sluit de pot. Plaats in het bad voor 45 minuten. Haal de pot of de zak eruit en roer de substantie. Je kunt de uitjes gebruiken in enorm veel verschillende gerechten.

Volgende lezen

Sous-vide-venkel
Sous-vide-roerei

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.