Bijgerecht

Bloemkoolrijst

bloemkool-rijst-blender

Transformeer je maaltijden met ons eenvoudige en gezonde bloemkoolrijst recept. Deze koolhydraatarme vervanger van traditionele rijst is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een lichter alternatief zonder in te leveren op smaak. Volg onze gemakkelijke instructies om bloemkool om te toveren in een veelzijdige en smakelijke basis voor een verscheidenheid aan gerechten. Begin nu en geniet van een voedzame en bevredigende maaltijd!

Auteur Tess
Personen 3
Prep tijd 15 minuten

 

Ingrediënten:

  • 300 gram bloemkool
  • scheutje water

Bereiding:

  1. Snijden: Snijd de bloemkool in kleine stukken en verwijder de bladeren.
  2. Blenden: Voeg de bloemkool samen met wat water toe aan de blender en maal het geheel tot de bloemkool de grootte heeft van rijst of couscous.
  3. Afgieten: Giet de korrels af door een zeef en maak de bloemkoolrijst goed droog met behulp van een theedoek.
  4. Bewaren: Bewaar de bloemkoolrijst maximaal 4 dagen in een afgesloten bakje in de koelkast. Je kunt rauwe bloemkoolrijst ook invriezen. Je kunt de bloemkoolrijst op smaak brengen met je favoriete kruiden, zoals bijvoorbeeld bieslook of oregano.
  5. Koken: Je kunt de bloemkoolrijst uiteindelijk koken in water, roerbakken of klaarmaken in de oven.

[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]

Volgende lezen

kokosmelk-blender
Tomaten-kruidenboter-blender

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.