Transformeer je maaltijden met ons eenvoudige en gezonde bloemkoolrijst recept. Deze koolhydraatarme vervanger van traditionele rijst is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een lichter alternatief zonder in te leveren op smaak. Volg onze gemakkelijke instructies om bloemkool om te toveren in een veelzijdige en smakelijke basis voor een verscheidenheid aan gerechten. Begin nu en geniet van een voedzame en bevredigende maaltijd!
Auteur | Tess |
Personen | 3 |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 300 gram bloemkool
- scheutje water
Bereiding
Snijden
Snijd de bloemkool in kleine stukken en verwijder de bladeren.
Blenden
Voeg de bloemkool samen met wat water toe aan de blender en maal het geheel tot de bloemkool de grootte heeft van rijst of couscous.
Afgieten
Giet de korrels af door een zeef en maak de bloemkoolrijst goed droog met behulp van een theedoek.
Bewaren
Bewaar de bloemkoolrijst maximaal 4 dagen in een afgesloten bakje in de koelkast. Je kunt rauwe bloemkoolrijst ook invriezen. Je kunt de bloemkoolrijst op smaak brengen met je favoriete kruiden, zoals bijvoorbeeld bieslook of oregano.
Koken
Je kunt de bloemkoolrijst uiteindelijk koken in water, roerbakken of klaarmaken in de oven.
Gebruik deze blender
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.