Voeg een smaakvolle twist toe aan je gerechten met ons recept voor tomaten kruidenboter. Deze boter, verrijkt met zongedroogde tomaten en een mix van verse kruiden, is perfect voor het verrijken van gegrild vlees, vis, of als smaakvolle spread op brood. Volg onze eenvoudige stappen om deze heerlijke en veelzijdige kruidenboter zelf te maken. Het is de perfecte aanvulling voor elke maaltijd!
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 250 gram roomboter
- 15 stuks zongedroogde tomaten
- 1 handje verse basilicum
- 1 theelepel zout
- 1 bol knoflook
Bereiding
Verhitten
Verhit de boter in een pannetje of in de magnetron tot het een beetje zachter is geworden. Laat het niet helemaal smelten.
Blenden
Doe de roomboter, zongedroogde tomaten, basilicum, zout en knoflook in de blender en mix door elkaar.
Invriezen
Giet het botermengsel op aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Na 30 minuten in de vriezer kun je de kruidenboter in de koelkast bewaren of direct serveren!
Gebruik deze blender
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.