Bijgerecht

Tomaten kruidenboter

Tomaten-kruidenboter-blender

Voeg een smaakvolle twist toe aan je gerechten met ons recept voor tomaten kruidenboter. Deze boter, verrijkt met zongedroogde tomaten en een mix van verse kruiden, is perfect voor het verrijken van gegrild vlees, vis, of als smaakvolle spread op brood. Volg onze eenvoudige stappen om deze heerlijke en veelzijdige kruidenboter zelf te maken. Het is de perfecte aanvulling voor elke maaltijd!

Auteur Tess
Personen 4
Prep tijd 10 minuten

 

Ingrediënten:

  • 250 gram roomboter
  • 15 stuks zongedroogde tomaten
  • 1 handje verse basilicum
  • 1 theelepel zout
  • 1 bol knoflook

Bereiding:

  1. Verhitten: Verhit de boter in een pannetje of in de magnetron tot het een beetje zachter is geworden. Laat het niet helemaal smelten.
  2. Blenden: Doe de roomboter, zongedroogde tomaten, basilicum, zout en knoflook in de blender en mix door elkaar.
  3. Invriezen: Giet het botermengsel op aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Na 30 minuten in de vriezer kun je de kruidenboter in de koelkast bewaren of direct serveren!

[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]

Volgende lezen

bloemkool-rijst-blender
aardbeien-daiquiri

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.