Een feest is niet compleet zonder deze twee iconische dips. Guacamole, romig en rijk, gecombineerd met een pittige, frisse salsa. Samen vormen ze het perfecte duo voor nacho’s, taco’s, of gewoon als snack met tortilla chips.
Auteur | Suzanne |
Personen | 4 |
Prep tijd | 45 minuten |
Ingrediënten
Voor de guacamole:- 2 rijpe avocado's
- 1 kleine rode ui, fijngehakt
- 1 tomaat, in blokjes
- Sap van 1 limoen
- Zout
- Handvol koriander, fijngehakt
Voor de salsa
- 3 tomaten, in blokjes
- 1 kleine rode ui, fijngehakt
- 1 groene chilipeper, fijngehakt
- Sap van 1 limoen
- Zout
- Handvol koriander, fijngehakt
Bereiding
Bereidingswijze voor de guacamole: Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees in een kom. Prak de avocado grof met een vork. Voeg de ui, tomaat, limoensap, zout en koriander toe. Meng goed.
Bereidingswijze voor de salsa: Meng alle ingrediënten in een kom. Laat het minstens 30 minuten in de koelkast staan zodat de smaken goed mengen.
[product=tortillapers]
Maak je eigen tortilla's!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.