De zoetheid van maïs gecombineerd met het zoute van feta maakt deze salade tot een onvergetelijke smaakbeleving. Perfect voor zomerse barbecues of als een lichte maaltijd.
Auteur | Suzanne |
Personen | 4 |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 4 maiskolven, gekookt en gegrild
- 200 gram feta, verkruimeld
- 1 rode paprika, in blokjes
- Handvol verse koriander, fijngehakt
- Olijfolie
- Sap van 1 limoen
- Zout en peper
- Optioneel: voeg stukjes tomaat en komkommer toe voor een frisse bite
Bereiding
Snijd de maïs van de kolf en doe het in een grote kom. Voeg de feta, paprika, koriander, olijfolie en limoensap toe. Meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.