BBQ

Maïssalade met feta

maïssalade-met-feta

De zoetheid van maïs gecombineerd met het zoute van feta maakt deze salade tot een onvergetelijke smaakbeleving. Perfect voor zomerse barbecues of als een lichte maaltijd.

Auteur Suzanne
Personen 4
Prep tijd 10 minuten

 

Ingrediënten

  • 4 maiskolven, gekookt en gegrild
  • 200 gram feta, verkruimeld
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • Handvol verse koriander, fijngehakt
  • Olijfolie
  • Sap van 1 limoen
  • Zout en peper
  • Optioneel: voeg stukjes tomaat en komkommer toe voor een frisse bite

 

Bereiding

Snijd de maïs van de kolf en doe het in een grote kom. Voeg de feta, paprika, koriander, olijfolie en limoensap toe. Meng goed. Breng op smaak met zout en peper.

Volgende lezen

guacamole-salsa
mexicaanse-aardappelsalade

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.