BBQ

Maïssalade met feta

maïssalade-met-feta

De zoetheid van maïs gecombineerd met het zoute van feta maakt deze salade tot een onvergetelijke smaakbeleving. Perfect voor zomerse barbecues of als een lichte maaltijd.

Auteur Suzanne
Personen 4
Prep tijd 10 minuten

 

Ingrediënten:

  • 4 maiskolven, gekookt en gegrild
  • 200 gram feta, verkruimeld
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • Handvol verse koriander, fijngehakt
  • Olijfolie
  • Sap van 1 limoen
  • Zout en peper

Bereiding:

  1. Stap 1: Snijd de maïs van de kolf en doe het in een grote kom.
  2. Stap 2: Voeg de feta, paprika, koriander, olijfolie en limoensap toe. Meng goed.
  3. Stap 3: Breng op smaak met zout en peper.

Volgende lezen

guacamole-salsa
mexicaanse-aardappelsalade

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.