Knoflookbrood is een favoriet bij velen en het toevoegen van verse kruiden tilt het naar een geheel nieuw niveau. De geur van vers gebakken brood gecombineerd met knoflook en kruiden vult de lucht met een aroma dat moeilijk te weerstaan is. Perfect als bijgerecht of om te dippen in je favoriete soep.
Auteur | Suzanne |
Personen | 4 |
Gaartijd | 10 tot 15 minuten |
Prep tijd | 5 minuten |
Ingrediënten
- 1 stokbrood
- 100 gram zachte boter
- 4 teentjes knoflook, fijngehakt
- Handvol verse kruiden (bijv. peterselie, bieslook), fijngehakt
- Zout
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Meng de boter, knoflook, kruiden en zout in een kom.
Stap 3
Snijd het stokbrood in plakken, maar niet helemaal door.
Stap 4
Smeer het botermengsel tussen de sneden en over de bovenkant van het brood.
Stap 5
Bak 10 tot 15 minuten, of tot goudbruin en knapperig.
Geniet van dit heerlijke knoflookbrood met verse kruiden!
[product=broodsnijplank]
Ontzettend handig voor het snijden van het brood!
[/product]
[product=ovenwanten-katoen]
Bescherm je handen!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.