Maak kennis met ons klassieke vanillecake recept: luchtig, zacht en heerlijk geurend. Deze eenvoudige, maar elegante cake is perfect voor elke gelegenheid, of je nu iets zoekt voor een feestje of gewoon iets lekkers bij de thee. Volg onze duidelijke instructies voor het perfecte resultaat.
Auteur | Tess |
Personen | 10 |
Gaartijd | 45 minuten |
Prep tijd | 30 minuten |
Ingrediënten
- 4 eieren
- 160 gram kristalsuiker
- 10 gram vanillesuiker
- Mespuntje zout
- 160 ml zonnebloemolie
- 75 ml melk
- 200 gram bloem
- 16 gram bakpoeder
- poedersuiker
Bereiding
Blenden
Stop de eieren, suiker, vanillesuiker en zout in de blender en mix het geheel. Voeg de zonnebloemolie, melk, bloem en bakpoeder toe en zet de blender op een hoge stand aan tot je een glad beslag hebt.
Bakken
Vet de bakvorm in en giet het beslag in de bakvorm. Plaats de cake in een voorverwarmde oven op 175 graden voor 35 tot 45 minuten.
Serveren
Na 45 minuten mag de cake uit de oven. Het is enorm verleidelijk om nu een hapje te nemen, maar laat de cake eerst helemaal afkoelen voordat je de cake uit de vorm haalt. Maak de cake af door er wat poedersuiker overheen te strooien.
Gebruik deze blender
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.