Blender

Chocolate fudge cake

chocolade-fudge-cake-blender

Verwen jezelf met ons decadente Chocolate Fudge Cake recept. Deze rijke en smeuïge taart is perfect voor elke chocoladeliefhebber. Volg onze gemakkelijke instructies om een fluweelzachte chocoladecake te maken met een luxueuze fudge topping. Ideaal voor speciale gelegenheden of als zoete traktatie bij de koffie. Ontdek nu de ultieme chocoladeverleiding!

Auteur Tess
Personen 10
Prep tijd 30 minuten

 

Ingrediënten:

  • 150 ml zonnebloemolie
  • 175 gram zelfrijzend bakmeel
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 1 eetlepel baking soda
  • 150 gram basterdsuiker
  • 2 eetlepel lichte suikerstroop
  • 2 grote eieren (opgeklopt)
  • 150 ml halfvolle melk
  • Zonnebloemolie (om in te vetten)

Bereiding:

  1. Oven voorverwarmen: Begin met het voorverwarmen van de oven tot 180 graden. Vervolgens vet je twee bakvormen in met zonnebloemolie en een beetje meel.
  2. Blenden: Mix het zelfrijzend bakmeel, de cacaopoeder, baking soda, basterdsuiker door elkaar en voeg vervolgens de suikerstroop, eieren, zonnebloemolie en melk toe aan het mengsel. Mix dit nog eens tot je een glad beslag hebt.
  3. Bakken: Giet het beslag in de bakvormen en bak voor 25-30 minuten in de oven. Na 30 minuten kunnen de cakes uit de oven. Laat het minimaal 10 minuten afkoelen.
  4. Serveren: Maak de icing door alle ingrediënten te mixen tot je een luchtige icing hebt. Beleg 1 cake met wat icing en leg de tweede cake bovenop. Verdeel de overige icing over de boven- en zijkanten van de cake.

[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]

Volgende lezen

basisrecept-vanillecake-blender
banaan-haver-pancakes

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.