Begin je dag gezond en heerlijk met ons recept voor havermout banaan pannenkoeken. Deze voedzame pannenkoeken zijn gemakkelijk te maken, vol met natuurlijke zoetheid van banaan en de goede eigenschappen van havermout. Perfect voor een energierijk ontbijt of een smaakvolle brunch. Ontdek hoe je deze eenvoudige en gezonde traktatie kunt bereiden voor het hele gezin!
Auteur | Tess |
Personen | 2 |
Gaartijd | 4 minuten |
Prep tijd | 30 minuten |
Ingrediënten
- 100 gram havermout
- 2 eieren
- 1 banaan
Bereiding
Blenden
Stop de banaan, havermout en eieren in de blender en mix tot het een glad beslag wordt.
Wachten
Laat het beslag 15 minuten staan zodat het wat dikker wordt.
Bakken
Verhit een koekenpan met wat olie of boter op het vuur en voeg met een grote lepel beslag toe aan de koekenpan. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten tot ze mooi goudbruin zijn.
Serveren
Serveer de pannenkoekjes met vers fruit: bijvoorbeeld blauwe bessen, geprakte banaan en chiazaad. Je kunt nog wat agavesiroop of honing toevoegen om het wat zoeter te maken.
Gebruik deze blender
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
Blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.