Tiramisu: een zoete afsluiter

tiramisu

Auteur: Suzanne van Souvy

Personen: 4

Temperatuur: 7

Gaartijd: 4 uur

Prep tijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 200 gram mascarpone
  • 3 eierdooiers
  • 75 gram suiker
  • 200 milliliter sterke koffie, afgekoeld
  • 1 pak lange vingers
  • Cacaopoeder, voor bestrooien

Bereiding:

  1. Stap 1 -

    Klop de eierdooiers en suiker tot een romig mengsel. Roer de mascarpone erdoor tot een gladde crème.

  2. Stap 2 -

    Doop de lange vingers kort in de koffie en leg een laag in een schaal. Verdeel hierover een laag mascarponemengsel.

  3. Stap 3 -

    Herhaal de lagen tot alle ingrediënten op zijn, eindig met een laag mascarponemengsel.

  4. Stap 4 -

    Bestrooi met cacaopoeder en laat minstens 4 uur in de koelkast opstijven voor het serveren.

Volgende lezen

risotto
zuppa-toscana

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.