Maak je pizza onweerstaanbaar met ons authentieke pizzasaus recept. Deze rijke en smaakvolle saus, gemaakt met verse tomaten en een selectie van Italiaanse kruiden, is de perfecte basis voor elke soort pizza. Gemakkelijk te bereiden en boordevol smaak, onze saus zal je thuispizza's transformeren in culinaire meesterwerken. Begin nu met koken en breng de smaak van Italië in je keuken!
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Prep tijd | 20 minuten |
Ingrediënten
- 400 ml passata (mutti)
- 10 gram verse basilicum
- 3 tenen knoflook
- Scheutje olijfolie
- 2 theelepels gedroogde oregano
- 1 theelepel suiker
- Snufje zwarte peper
- Snufje zout
Bereiding
Verhitten
Verhit een eetlepel olijfolie in een pannetje. Bak de knoflook kort aan en voeg vervolgens de passata toe. Laat het 15 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met wat suiker en zet het vuur uit.
Blenden
Laat de saus afkoelen en mix het in de blender tot je een gladde saus hebt.
Snijden
Snijd de verse basilicum fijn en voeg deze toe aan je pizzasaus. Voeg dan ook de gedroogde oregano en wat peper en zout toe.
Bewaren
Proef of je tevreden bent over de smaak van je pizzasaus. Schenk de saus vervolgens over in een pot. Je kunt het een aantal dagen bewaren in de koelkast of natuurlijk direct gebruiken. Eet smakelijk!
Je eigen pizza's afbakken in deze pizzaoven? Goed idee!
[product=pizzaoven]
Perfect knapperige bodem!
[/product]
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.