Ontdek ons basisrecept voor pannenkoekenbeslag, perfect voor een heerlijk ontbijt of brunch. Dit veelzijdige beslag kan gebruikt worden voor zowel zoete als hartige pannenkoeken en is eenvoudig aan te passen aan jouw smaak. Volg onze gemakkelijke stappen om luchtige en gouden pannenkoeken te bakken die bij iedereen in de smaak zullen vallen.
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Gaartijd | 4 minuten |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 2 eieren
- 250 gram bloem
- 500 ml melk
- snufje zout
- boter of margarine (om in te bakken)
Bereiding
Blenden
Mix de eieren, de bloem, melk en een snufje zout in de blender. Zorg dat er geen klontjes te zien zijn.
Bakken
Verwarm de boter of margarine in de pan op hoog vuur. Als de pan goed heet is en de boter of margarine gesmolten is kun je beginnen met bakken. Schenk met een soeplepel wat beslag in het midden van de pan. Zorg dat het beslag over de hele pan verdeeld wordt en draai hem na 2 minuten om. Bak de pannenkoek nog eens 2 minuten op de andere kant.
Proeven
Na ca. 4 minuten is de pannenkoek aan beide kanten gaar en kun je gaan proeven. Eet smakelijk!
Gebruik deze blender
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.