Bijgerecht

Knoflook boter

knoflook-boter

Maak je gerechten onweerstaanbaar met ons eenvoudige recept voor knoflookboter. Deze boter, verrijkt met verse knoflook en een vleugje peterselie, is perfect om brood, vlees, of groenten mee te verrijken. Volg onze stapsgewijze instructies om deze aromatische en veelzijdige boter zelf te maken. Het is de perfecte aanvulling voor een luxueus diner of als extra smaakmaker bij je dagelijkse maaltijden!

Auteur Tess
Personen 10
Prep tijd 1 uur

 

Ingrediënten:

  • 30 gram bieslook
  • 40 gram peterselie
  • 3 tenen knoflook
  • 1 theelepel zout
  • 125 gram zachte roomboter
  • 1 eetlepel citroensap

Bereiding:

  1. Uit de koeling: Haal de roomboter 20 minuten van te voren uit de koeling. Snijd de bieslook en peterselie grof.
  2. Blenden: Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot alles goed met elkaar is vermengd.
  3. Invriezen: Giet het botermengsel op aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Stop het in de vriezer en wacht 30 minuten. Na 30 minuten kun je het uit de vriezer halen en bewaren in de koelkast of direct serveren met brood uit de oven.

[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]

Volgende lezen

Bananen-smoothie

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.