Maak je gerechten onweerstaanbaar met ons eenvoudige recept voor knoflookboter. Deze boter, verrijkt met verse knoflook en een vleugje peterselie, is perfect om brood, vlees, of groenten mee te verrijken. Volg onze stapsgewijze instructies om deze aromatische en veelzijdige boter zelf te maken. Het is de perfecte aanvulling voor een luxueus diner of als extra smaakmaker bij je dagelijkse maaltijden!
Auteur | Tess |
Personen | 10 |
Prep tijd | 1 uur |
Ingrediënten
- 30 gram bieslook
- 40 gram peterselie
- 3 tenen knoflook
- 1 theelepel zout
- 125 gram zachte roomboter
- 1 eetlepel citroensap
Bereiding
Uit de koeling
Haal de roomboter 20 minuten van te voren uit de koeling. Snijd de bieslook en peterselie grof.
Blenden
Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot alles goed met elkaar is vermengd.
Invriezen
Giet het botermengsel op aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Stop het in de vriezer en wacht 30 minuten. Na 30 minuten kun je het uit de vriezer halen en bewaren in de koelkast of direct serveren met brood uit de oven.
Gebruik deze blender
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.