Droogoven

Gedroogde pruimen

Gedroogde pruimen

Deze natuurlijk zoete en voedzame snack is perfect voor een gezond tussendoortje, het toevoegen aan gebak, of als een vezelrijke toevoeging aan je ontbijt. Volg onze stap-voor-stap instructies om pruimen te drogen in een oven of met een voedseldroger, waardoor je een heerlijke en gezonde traktatie krijgt.

[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]

Auteur Tess
Personen 4
Temperatuur 57
Gaartijd 8 uur
Prep tijd 20 minuten

 

Ingrediënten:

  • 1 kilo rijpe pruimen

Bereiding:

  1. Voorbereiding: Dompel de pruimen onder in kokend water. Zo verdwijnt de waslaag die op het velletje van de pruimen aanwezig is. Vervolgens leg je de pruimen direct in koud water. Nu kun je eenvoudig het velletje verwijderen. Snijd de pruimen door midden en leg deze op het rooster van de droogoven. Wacht tot de droogoven voorverwarmd is.
  2. Drogen: Als de droogoven voorverwarmd is plaats je het rooster, met daarop de pruimen, in de droogoven. Controleer na 4 uur in hoeverre de pruimen al zijn gedroogd. Na maximaal 8 uur haal je de pruimen uit de droogoven en laat je de gedroogde pruimen afkoelen. Bewaar de pruimen in een afgesloten pot.

Volgende lezen

Gedroogde vijgen
groene-salade-met-citroendressing

1 reactie

Gorceac Vasile

Gorceac Vasile

Dear Sir / Ms
Greetings from PRUN-OVICGOR S.R.L
We are a company from the Republic of Moldova, a large producer of dried plums, with rich experience in the production of this product. Our company offers a wide range of premium products including dried (dehydrated) plums
We have a well-established distribution network that enables us to deliver our products to a wide range of locations, including European Union countries
We would be very honored to have a collaboration with such a renowned company as yours.
If you have any questions, we are always ready to answer you.
I look forward to your questions!
Greetings
Vasile Gorceac

https://prunovicgor.md/en

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.