Ontdek hoe je thuis smaakvolle gedroogde mango kunt maken met ons eenvoudige recept. Deze tropische traktatie is perfect als een gezonde snack, een zoete toevoeging aan muesli, of gewoon om puur te genieten. Volg onze stap-voor-stap instructies om mango's te drogen met een oven of voedseldroger, waardoor je een heerlijk en natuurlijk gedroogd fruit krijgt.
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Temperatuur | 57 |
Gaartijd | 5 uur |
Prep tijd | 30 minuten |
Ingrediënten
- 2 kilo mango
Bereiding
Voorbereiding
Verwijder de schil van de mango. Snijd de mango vervolgens in dunne plakjes en leg deze op het rooster van de droogoven.
Drogen
Verwarm de droogoven voor op 57 graden. Plaats het rooster met de mango in de droogoven en wacht 5 uur. Na 5 uur is de mango gedroogd en laat je het afkoelen. Als de gedroogde mango is afgekoeld kun je deze bewaren in een glazen pot.
Gebruik deze voedseldroger
[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.