Leer hoe je thuis heerlijke rozijnen kunt maken met ons recept voor gedroogde druiven. Deze zoete, natuurlijke snack is perfect voor toevoeging aan ontbijtgranen, gebak, of gewoon om zo te eten. Ons eenvoudige recept gidst je door het droogproces, waarbij je druiven omtovert in smaakvolle rozijnen met behulp van je oven of een voedseldroger.
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Temperatuur | 57 |
Gaartijd | 26 uur |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 1 kilo witte of rode druiven
Bereiding
Voorbereiding
Begin met het wassen van de druiven. Vervolgens leg je deze op de bakplaat van de droogoven.
Drogen
Verwarm de droogoven voor op 57 graden. Wanneer de oven voorverwarmd plaats je de bakplaat in de droogoven. Laat de druiven 26 uur drogen. Na 26 uur zijn de druiven gedroogd. Wacht tot het is afgekoeld en bewaar de gedroogde druiven in een glazen pot.
Gebruik deze voedseldroger
[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.