Droogoven

Gedroogde druiven

Gedroogde druiven

Leer hoe je thuis heerlijke rozijnen kunt maken met ons recept voor gedroogde druiven. Deze zoete, natuurlijke snack is perfect voor toevoeging aan ontbijtgranen, gebak, of gewoon om zo te eten. Ons eenvoudige recept gidst je door het droogproces, waarbij je druiven omtovert in smaakvolle rozijnen met behulp van je oven of een voedseldroger.

Auteur Tess
Personen 4
Temperatuur 57
Gaartijd 26 uur
Prep tijd 15 minuten

 

Ingrediënten

  • 1 kilo witte of rode druiven

 

Bereiding

Voorbereiding

Begin met het wassen van de druiven. Vervolgens leg je deze op de bakplaat van de droogoven.

Drogen

Verwarm de droogoven voor op 57 graden. Wanneer de oven voorverwarmd plaats je de bakplaat in de droogoven. Laat de druiven 26 uur drogen. Na 26 uur zijn de druiven gedroogd. Wacht tot het is afgekoeld en bewaar de gedroogde druiven in een glazen pot.

 

Gebruik deze voedseldroger

[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]

Volgende lezen

Gedroogde banaan
Gedroogde mango

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.