Maak je eigen gezonde snacks met ons recept voor gedroogde boerenkool. Deze knapperige boerenkoolchips zijn een voedzaam en heerlijk alternatief voor traditionele snacks. Perfect voor tussendoortjes, als toevoeging aan salades, of om gewoon van te genieten.
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Temperatuur | 42 |
Gaartijd | 10 uur |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 1 kilo boerenkool
Bereiding
Voorbereiding
Begin met het wassen van de boerenkool. Je kunt ervoor kiezen om verse kruiden en/of peper en zout toe te voegen voor extra smaak. Leg de stukken boerenkool op het rooster van de droogoven.
Drogen
Wanneer de oven voorverwarmd is plaats je het rooster met de boerenkool in de droogoven. Wacht 10 tot 12 uur tot de boerenkool volledig gedroogd is. Als het volledig gedroogd is laat je de boerenkool afkoelen. Bewaar de gedroogde boerenkool in een dichte verpakking.
Gebruik deze voedseldroger
[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.