Sous vide aardbeien! Heel lekker op desserts. Dit recept is ingestuurd door Angelique! Ook jouw recept op Souvy? Stuur ons een mailtje!
Auteur | Angelique de Groot |
Personen | 2 |
Temperatuur | 62 |
Gaartijd | 15 minuten |
Prep tijd | 5 minuten |
Ingrediënten
- 100 gr aardbeien
- 1 el appelsap
- 1 tl honing
- 2 blaadjes basilicum
- zwarte peper (optioneel)
Bereiding
Voorbereiding
Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Snijd vervolgens de aardbeien doormidden.
Garen
Voeg de aardbeien, appelsap, honing, basilicum en zwarte peper (optioneel) toe in een sous vide zak. Gaar voor 15 minuten op 80 graden.
Serveren
Haal na 15 minuten de zak uit het water en laat deze voor minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast. Serveer met vocht op panna cotta, vanille-ijs, cake, milkshakes of meer!
[product=milkshaker-design-by-bronwasser]
Zelf milkshake maken? Dat kan!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.