Desserts

Aardbeien

sous-vide-aardbeien-recept

Sous vide aardbeien! Heel lekker op desserts. Dit recept is ingestuurd door Angelique! Ook jouw recept op Souvy? Stuur ons een mailtje!

Auteur Angelique de Groot
Personen 2
Temperatuur 62
Gaartijd 15 minuten
Prep tijd 5 minuten

 

Ingrediënten:

  • 100 gr aardbeien
  • 1 el appelsap
  • 1 tl honing
  • 2 blaadjes basilicum
  • zwarte peper (optioneel)

Bereiding:

  1. Voorbereiding: Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Snijd vervolgens de aardbeien doormidden.
  2. Garen: Voeg de aardbeien, appelsap, honing, basilicum en zwarte peper (optioneel) toe in een sous vide zak. Gaar voor 15 minuten op 80 graden.
  3. Serveren: Haal na 15 minuten de zak uit het water en laat deze voor minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast. Serveer met vocht op panna cotta, vanille-ijs, cake, milkshakes of meer!

[product=milkshaker-design-by-bronwasser]
Zelf milkshake maken? Dat kan!
[/product]

Volgende lezen

Gerookte-olijfolie-recept
Sous-vide-dulche-de-leche

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.