Blog

Ontdek de geheimen van perfectie met tips en recepten van onze experts, speciaal voor jou samengesteld om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

Kaas vacuüm verpakken
Vacumeren

Kaas vacuüm verpakken

Ontdek hoe je kaas vacuüm kunt verpakken om versheid en smaak te behouden.Ontdek hoe je kaas vacuüm kunt verpakken om versheid en smaak te behouden.

Vacumerenvochtig-voedsel-vacumeren

Vacumeren van vochtig voedsel

Het vacumeren van voedingsmiddelen wordt steeds vaker gedaan in de keuken. Door voedsel te vacumeren kun je het efficiënter en langer bewaren. Handig dus om voedselverspilling te voorkomen. En ook ...

Vacumerensous vide verpakken

De drie manieren van verpakken

In dit artikel lees je alles over de manieren om ingrediënten te verpakken om deze vervolgens sous vide te bereiden.

Vacumerenziplock-of-vacumeren

Ziplock zak of vacumeren

Is het nou echt nodig om je eten te vacumeren met een (professioneel) vacumeer apparaat? Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van ziploc zakjes?

Nieuwsbrief

Mis geen enkele tip of recept! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kookgeheimen en exclusieve aanbiedingen.

VacumerenVacumeren zonder vacuumapparaat

Vacumeren zonder vacuumapparaat

Wat houdt het sous vide proces precies in? In deze 5 stappen leggen we je eenvoudig uit welke stappen essentieel zijn, en waarom.

Alles wat je moet weten over sous vide koken

Alles omtrent koken