Maak je desserts compleet met ons eenvoudige en foolproof slagroomrecept. Licht, luchtig en perfect zoet, deze zelfgemaakte slagroom tilt elk gebak, fruit of warme drank naar een hoger niveau. Volg onze stapsgewijze instructies om in enkele minuten de perfecte slagroom te kloppen. Ideaal voor taarten, ijsjes en meer.
Auteur | Tess |
Personen | 8 |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 250 ml volle melk
- 125 gram roomboter
Bereiding
Verhitten
Kook de melk tot het net kookt en zet het vuur weer uit.
Blenden
Spoel de blender om met heet water om het glas voor te verwarmen. Schenk vervolgens de melk in de blender en voeg de blokjes roomboter toe. Mix het geheel voor 30 seconden tot je een gladde room ziet ontstaan.
Bewaren
Laat de room afkoelen en laat het 24 uur rusten in de koelkast. Zo kan de room bezinken. Na 24 uur kun je de slagroom opkloppen met een garde of mixer.
Gebruik deze producten
[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]
[product=slagroomapparaat-met-slagroompatronen]
Of maak gemakkelijk je eigen slagroom met het slagroomapparaat
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.