Slagroom

slagroom-blender

Maak je desserts compleet met ons eenvoudige en foolproof slagroomrecept. Licht, luchtig en perfect zoet, deze zelfgemaakte slagroom tilt elk gebak, fruit of warme drank naar een hoger niveau. Volg onze stapsgewijze instructies om in enkele minuten de perfecte slagroom te kloppen. Ideaal voor taarten, ijsjes en meer. 

Auteur Tess
Personen 8
Prep tijd 10 minuten

 

Ingrediënten:

  • 250 ml volle melk
  • 125 gram roomboter

Bereiding:

  1. Verhitten: Kook de melk tot het net kookt en zet het vuur weer uit.
  2. Blenden: Spoel de blender om met heet water om het glas voor te verwarmen. Schenk vervolgens de melk in de blender en voeg de blokjes roomboter toe. Mix het geheel voor 30 seconden tot je een gladde room ziet ontstaan.
  3. Bewaren: Laat de room afkoelen en laat het 24 uur rusten in de koelkast. Zo kan de room bezinken. Na 24 uur kun je de slagroom opkloppen met een garde of mixer.

[product=bar-blender-met-bpa-vrije-kan]
De blender die alles aan kan!
[/product]

[product=slagroomapparaat-met-slagroompatronen]
Of maak gemakkelijk je eigen slagroom met het slagroomapparaat
[/product]

Volgende lezen

Selderij-smoothie-blender
courgette-pannenkoeken-blender

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.