Maak een sous vide geinfuseerde rum met koffie, die je vervolgens in verschillende cocktails kunt gebruiken.
Auteur | Hannah |
Personen | 4 |
Temperatuur | 60 |
Gaartijd | 20 minuten |
Prep tijd | 10 minuten |
Ingrediënten
- 500 ml rum
- 1 tl kruidnagel
- 1 limoen
- 1 citroenschil
- 2 el koffiebonen
- espresso
- suikersiroop
- ijsblokjes
Bereiding
Mixen
Mix de rum, kruidnagel, limoenschil, citroenschil en de koffiebonen en plaats deze een vacuümzak met vochtstrip. Gaar voor 20 minuten op 60 graden. Verwijder vervolgens alle ingrediënten met een zeef.
Cocktail
Je kunt de rum nu gebruiken in een lekkere cocktail. Dit is een voorbeeld maar je kunt hier zelf mee experimenteren. Schenk een laagje van de gemixte rum in een cocktailglas en mix met een espresso en suikersiroop. Toef af met een ijsklontje.
Gebruik deze producten
[product=ijsblokjesvorm-met-deksel]
Perfecte ijsblokjes
[/product]
[product=cobbler-shaker-3-delig]
Shake jouw cocktail tot perfectie
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.