Ontdek hoe je zelf gedroogde aubergine kunt maken met ons eenvoudige recept. Deze unieke, gezonde snack is perfect voor het toevoegen van een rijke, rokerige smaak aan diverse gerechten, van salades tot stoofschotels. Volg onze stap-voor-stap instructies om aubergines te drogen met een oven of voedseldroger.
Auteur | Tess |
Personen | 4 |
Temperatuur | 60 |
Gaartijd | 2 uur |
Prep tijd | 15 minuten |
Ingrediënten
- 4 aubergines
Bereiding
Voorbereiding
Was de aubergines. Vervolgens begin je met het snijden van de aubergines. Snijd plakjes van ongeveer 3 millimeter. Leg de plakjes op het rooster van de droogoven.
Drogen
Verwarm de droogoven voor op 60 graden. Plaats het rooster met de plakjes aubergine in de droogoven. Na 2 uur is het tijd om de aubergine uit de oven te halen. Wacht tot het afgekoeld is en bewaar de gedroogde aubergine in een afgesloten verpakking.
Gebruik deze voedseldroger
[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.