Droogoven

Gedroogde aubergine

Gedroogde aubergine

Ontdek hoe je zelf gedroogde aubergine kunt maken met ons eenvoudige recept. Deze unieke, gezonde snack is perfect voor het toevoegen van een rijke, rokerige smaak aan diverse gerechten, van salades tot stoofschotels. Volg onze stap-voor-stap instructies om aubergines te drogen met een oven of voedseldroger.

[product=voedseldroger-kitchen-line]
Perfect voor dit recept!
[/product]

Auteur Tess
Personen 4
Temperatuur 60
Gaartijd 2 uur
Prep tijd 15 minuten

 

Ingrediënten:

  • 4 aubergines

Bereiding:

  1. Voorbereiding -

    Was de aubergines. Vervolgens begin je met het snijden van de aubergines. Snijd plakjes van ongeveer 3 millimeter. Leg de plakjes op het rooster van de droogoven.

  2. Drogen -

    Verwarm de droogoven voor op 60 graden. Plaats het rooster met de plakjes aubergine in de droogoven. Na 2 uur is het tijd om de aubergine uit de oven te halen. Wacht tot het afgekoeld is en bewaar de gedroogde aubergine in een afgesloten verpakking.

Volgende lezen

Gedroogde zoete aardappel
Gedroogde biet

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.