Blog

Ontdek de geheimen van perfectie met tips en recepten van onze experts, speciaal voor jou samengesteld om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

3 recepten voor groente smoothies zonder fruit
Blender

3 recepten voor groente smoothies zonder fruit

Probeer deze 3 heerlijke recepten voor groente smoothies zonder fruit en ontdek welke combinaties jij het lekkerst vindt.

Blenderblender-schoonmaken

Blender schoonmaken

De blender is ons favoriete keukenapparaat, maar waar we niet van houden is het schoonmaken ervan. Met deze handige tip maak jij voortaan je blender in een handomdraai schoon.

Blenderwat-is-een-high-speed-blender

Wat is een high speed blender?

High speed blenders hebben een zeer krachtige motor waarmee moeiteloos vezelrijke en harde ingrediënten kunnen worden geblenderd tot een zijdezachte vloeistof.

Blenderverschillen-blender-slowjuicer

Verschillen tussen blenders en slowjuicers

Wat zijn de verschillen tussen een blender en een slowjuicer? Je leest er alles over in onze blog!

Nieuwsbrief

Mis geen enkele tip of recept! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kookgeheimen en exclusieve aanbiedingen.

Blendersmoothies-langer-bewaren

Smoothies langer bewaren

Smoothies zijn een heerlijke en gezonde manier om je dag te beginnen of een snelle snack te hebben, maar soms wil je ze wat langer bewaren. Gelukkig zijn er manieren om je smoothies langer te bewaren.

Blendervoordelen-blender

Voordelen blender

Wat zijn de voordelen van een blender? In dit artikel leggen we je uit wat de allergrootste voordelen van een blender zijn.

Alles wat je moet weten over sous vide koken

Alles omtrent koken