Vacuümapparaten voor thuis

Eenvoudig en snel etenswaren luchtdicht verpakken doe je met de vacuumapparaten voor thuis van Souvy. Verleng de levensduur tot wel 5 keer met vacuüm verpakte producten. Wij bieden de beste vacuümapparaten aan voor de hobbykok zoals Wartmann en Hendi. Compact, eenvoudig en makkelijk op te bergen.

Vacuümmachine

vacuümapparaat-WM-1604

Vacuümapparaat-Kitchen-Line

vacuümpomp

Vacuüm-pakket

Vacuümapparaat-pakket

Profiteer van maar liefst € 30,- korting! OP = OP

Vacuümapparaat-pro-pakket

Vacuumapparaat-pakket-deluxe

Vacuümzakken voor thuis

Bewaar je voedsel veilig met de BPA-vrije vacuumzakken voor thuis van Souvy.

vacuümzakken

Set van 100 stuks.  

vacuümzakken

   

vacuümzakken

   

vacuümzakken rol

vacuumzakken-op-rol-breed

hersluitbare-vacuumzak

Vacuum-zakken-voordeelpakket

  • 1 x Sous vide zakken 20 x 30cm. Totaal 100 stuks.
  • 2 x Sous vide rol (2 per pakket, totaal 4 rollen). Totaal 24 meter.

Vacuümzakken-compleet-pakket

flessenstoppen

Vacuümapparaten zakelijk

Wil je meer power en snelheid, kies dan voor de vacuümapparaten voor zakelijk gebruik. Moeiteloos vloeistoffen, sauzen of marinades vacumeren. Krachtige apparaten waar jij en je klanten jaren plezier van hebben.

Vacumeerapparaat-kamer

vacuumkamer-verpakkingsmachine-kitchen-line

Vacuümmachine voor thuis kopen

Een vacuümmachine, ook wel vacuümapparaat genoemd is een handige oplossing om voedsel langer te bewaren. Vroeger werden vacuümmachines alleen in restaurants of andere horecagelegenheden gebruikt, tegenwoordig is dat wel anders. Een vacuümmachine onttrekt de lucht uit een vacuümzak waardoor je voedsel langer zijn versheid bewaard.

Vacuümapparaat  voor sous vide

Naast het voordeel van het langer vers houden van producten wordt een vacuümapparaat ook vaak gebruikt voor sous vide koken. Dankzij de zakken die tegen zeer hoge en lage temperaturen bestemt zijn kun je hierdoor je gerecht moeiteloos garen in een sous vide bad. Bij Souvy hebben we een ruim assortiment aan geschikte vacuümapparaten voor thuisgebruik. Zo hebben we geschikte instapmodellen zoals de WM-1507 SL en 2005-EC. Maar ook voor de fanatieke hobbykoks hebben we semi-professionele vacuümapparaten zoals de WM-2007-EL en WM-1507 EL.

Vacuümapparaat  voor restaurant

Ben je op zoek naar een vacuümapparaat voor jouw restaurant? Dan raden wij de kamer vacuümmachines aan. Een kamer vacuümmachine is een vacuümapparaat met een aparte kamer. Hierdoor haal je maximaal resultaat en kun je ook eenvoudig vloeistoffen vacumeren (denk aan marinades, soepen etc.). Een kamer vacuümapparaat is qua aanschafprijs een stuk prijziger, maar is een onmisbaar product in de professionele keukens. Kijk eens naar het nieuwe model vacuümmachine kamer 2004-EC  en gaan van start met het professioneel vacumeren.