Sous vide - Bas Robben
Het sous vide boek van Bas Robben is écht een plaatje. Mooie foto's, toffe recepten en een duidelijke uitleg hebben ervoor gezorgd dat dit één van de populairste sous vide kookboeken van het moment is.
Sous Vide Thuis kookboek
Dit sous vide thuis kookboek laat je op eenvoudige wijze kennis maken met de stressvrije manier van koken. De duidelijke illustraties en stappen zorgen ervoor dat jij de sous vide kooktechniek in een mum van tijd onder de knie krijgt.
Wat is sous vide koken?
Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard.
Sous vide temperaturen en tijden tabel
Bij sous vide koken zijn er twee belangrijke elementen: tijd en temperatuur. Hoe lang iets gegaard moet worden is afhankelijk van de dikte.
Welke sous vide producten heb ik nodig?
Sous vide koken klinkt soms ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. We leggen je exact uit welke artikelen je nodig hebt om van start te gaan.