Blog

Ontdek de geheimen van perfectie met tips en recepten van onze experts, speciaal voor jou samengesteld om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

Alles wat je moet weten over surimi salade
Salades

Alles wat je moet weten over surimi salade

Surimi salade is misschien wel een van de meest onderschatte delicatessen van de zee. Maar hoe kun je de perfecte surimi salade zelf bereiden? 

VisDe ultieme visburger: van simpel naar subliem

De ultieme visburger: van simpel naar subliem

We hebben allemaal gehoord van de klassieke hamburger, maar hoe zit het met zijn ondergewaardeerde broertje: de visburger? Of je nu van vis houdt of gewoon iets nieuws wilt proberen, deze burger he...

SaladesAlles wat je moet weten over niçoise salade

Alles wat je moet weten over niçoise salade

Niçoise salade is een klassieke Franse salade die over de hele wereld geliefd is om zijn rijke smaken en verfrissende bite. Dit gerecht kan geserveerd worden als een lichte maaltijd op zichzelf, of...

Bijgerechtbijgerechten-vis

10 heerlijke bijgerechten voor vis

Het toevoegen van bijgerechten aan je visgerechten kan ze nog smakelijker maken en een extra dimensie aan je maaltijd toevoegen.

Nieuwsbrief

Mis geen enkele tip of recept! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kookgeheimen en exclusieve aanbiedingen.

VisVlees-pekelen

Pekelen: voor malser vlees met meer smaak

Wil je vlees of vis malser krijgen, dan kun je deze marineren. Dat kun je ook gewoon doen in zout water! Met pekelen hoort een droge kipfilet voortaan tot het verleden.

Alles wat je moet weten over sous vide koken

Alles omtrent koken