Blog

Ontdek de geheimen van perfectie met tips en recepten van onze experts, speciaal voor jou samengesteld om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

Sous vide voor beginners
Sous vide

Sous vide voor beginners

Sous vide voor beginners: ontdek hoe je eenvoudig perfecte gerechten maakt. Lees alles over apparatuur, recepten en technieken. Begin vandaag nog met sous vide koken!

Sous videSous vide pulled beef

Sous vide pulled beef

Ben je dol op geroosterd vlees? Dan is sous vide pulled beef misschien wel dé perfecte keuze voor jou!

Sous videGezonder koken met sous vide

Gezonder koken met sous vide

Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen die het koken met sous vide ons te bieden heeft? Lees het hier!

Sous videsous vide apparaat

Wat is sous vide koken?

Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. 

Nieuwsbrief

Mis geen enkele tip of recept! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kookgeheimen en exclusieve aanbiedingen.

Sous videsous vide spareribs

Sous vide temperaturen en tijden tabel

Bij sous vide koken zijn er twee belangrijke elementen: tijd en temperatuur. Hoe lang iets gegaard moet worden is afhankelijk van de dikte. Elk product heeft een ideale kerntemperatuur om te garen....

Sous videsous-vide-terugkoelen

Sous vide en terugkoelen: hierom zijn ze een gouden duo

Wist je dat je door het vlees na het garen in de sous terug te koelen je vaak een nóg beter resultaat kunt krijgen? Lees er alles over in deze blog.

Alles wat je moet weten over sous vide koken

Alles omtrent koken