Dranken

Drankjes koelen met sous vide

bier-koelen-sous-vide

De snelste manier om je drankjes te koelen

Dat je met sous vide meer kunt dan alleen eens steak garen wisten we al langer. Maar laatst kwamen we achter deze lifehack! Heb je een feestje en ben je vergeten om je bier, wijn of frisdrank in de koelkast te zetten? Geen probleem! Via de onderstaande stappen heb je binnen no-time je drank gekoeld.

  1. Vul het sous vide bad met koud water en ijsblokjes
  2. Stel het apparaat in op de laagste mogelijke temperatuur
  3. Laat het apparaat voor 15 minuten circuleren
  4. Geniet van een ijskoud drankje!

Circulerend water koelt sneller af dan stilstaand water. Door middel van het sous vide apparaat circuleert het water en krijg je je drankjes sneller op temperatuur. Zo zie je maar weer, sous vide is multifunctioneel!

Volgende lezen

sous vide biefstuk
Vlees-pekelen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.