Recepten

Ontdek de geheimen van perfectie met tips en recepten van onze experts, speciaal voor jou samengesteld om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen.

geroosterde-bloemkool-tahin
Bijgerecht

Geroosterde bloemkool met tahin

Bloemkool is een veelzijdige groente die zich heerlijk laat transformeren in de oven. Geroosterd krijgt het een diepe, nootachtige smaak die prachtig contrasteert met het romige van tahin.

Bijgerechtgevulde-portobello-geitenkaas

Gevulde portobello champignons met geitenkaas

In dit recept combineren we het aardse van de portobello met het romige en licht zoute van geitenkaas.

Soeppompoensoep-kerrie

Pompoensoep met een vleugje kerrie

Deze romige pompoensoep, met zijn rijke oranje kleur en een verrassend vleugje kerrie, combineert de zoetheid van pompoen met de warmte van specerijen.

Dessertsknapperige-havermoutkoekjes

Knapperige havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes zijn al generaties lang een favoriet in veel huishoudens. Deze knapperige variant brengt het beste van haver naar voren, met een goudbruine buitenkant en een heerlijke bite.

Nieuwsbrief

Mis geen enkele tip of recept! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kookgeheimen en exclusieve aanbiedingen.

BBQgeroosterde-knoflookbroodjes

Geroosterde knoflookbroodjes

Knapperig, aromatisch en onweerstaanbaar: deze geroosterde knoflookbroodjes zijn de perfecte begeleiding bij elke maaltijd. 

BBQgegrilde-groenten-chimichurri-saus

Gegrilde groenten met chimichurri saus

Gegrilde groenten zijn altijd een hit, vooral tijdens zomerse barbecues. Maar voeg er een smaakvolle chimichurri saus aan toe, en je hebt een gerecht dat zowel eenvoudig als spectaculair is.

Alles wat je moet weten over sous vide koken

Alles omtrent koken