Zakelijk bestellen

Wil je spullen kopen voor jouw bedrijf, dan maken we het voor jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Als zakelijke klant kan je genieten van een aantal extra opties. Naast het zakelijk bestellen via de website is het voor klanten mogelijk om offertes op te vragen en te genieten van inkoopkortingen.

  • Supersnelle service
  • Eigen accountmanager
  • Offertes op maat
  • Kortingsmogelijkheden
Voorwaarden

Wil je bestellen voor een hoger bedrag dan €1000,- of koop je minimaal 10 eenzelfde artikelen? Dan maken we graag een offerte voor je. Ben je akkoord met de offerte, laat dit dan schriftelijk weten.

Souvy werkt niet met achteraf betalen, waardoor de factuur eerst betaald moet worden voordat de producten worden geleverd. Na betaling zullen de producten echter direct naar de door jou opgegeven locatie worden gestuurd.

Supersnelle service
De snelle service die we bieden aan consumenten, bieden we natuurlijk ook aan jou als zakelijke klant. Je offerte wordt zo snel mogelijk opgesteld en rondgestuurd. Akkoord en betaald? Voor je het weet kun je op kantoor, in je restaurant of tijdens de jouw catering de bestelde sous vide producten gebruiken.

Eigen accountmanager
Een eigen accountmanager klinkt heel interessant, maar wij vinden het vooral handig. Altijd persoonlijk in contact met dezelfde persoon, daar heb zowel jij als wij wat aan! Mail direct naar klantenservice@souvy.nl om kennis te maken.

Offertes op maat
Weet je al wat je wilt bestellen of wil je je graag laten adviseren door jouw accountmanager? Het kan allemaal. Jouw accountmanager kan je helpen met al je vragen, productadvies en het samenstellen van een offerte op maat.

Kortingsmogelijkheden
Een offerte op maat kun je per mail gemakkelijk opstellen. Hoe meer je koopt, hoe hoger je korting. Jouw accountmanager kan je precies vertellen wat voor korting die jou kan bieden.