Bijgerecht

Radijs

sous-vide-radijs

Wil je een gezonde snack maken? Bereid dan eens sous vide radijs. Radijs heeft een licht pittige smaak en zit vol vitamine c. Ideaal dus voor in een salade of als snack.

Auteur Givan
Personen 4
Temperatuur 83
Gaartijd 45 minuten
Prep tijd 15 minuten

 

Ingrediënten:

  • 400 gram radijzen
  • 1 el zout
  • 0,5 el zwarte peper
  • klontje boter

Bereiding:

  1. Voorbereiding: Was de radijzen en snijd het zijkantje eraf. Snijd de radijs vervolgens doormidden. Kruid met peper en zout en plaats alles in een vacuümzak met een klontje boter.
  2. Garen: Vacumeer de zak en plaats in het waterbad voor 45 minuten op 83 graden. Haal vervolgens uit de zak en serveer als bijgerecht of snack.

Je kunt de radijzen ook 2 graden lager garen, en vervolgens in een hete pan 1 minuut grillen.

Deze producten heb je nodig bij het bereiden van dit recept:

[product=sous-vide-bak-met-deksel]
Handig voor dit recept
[/product]

[product=ivide-circulator-stick-2-0]
Perfect voor dit recept!
[/product]

[product=vacuumzakken]
Geschikt voor sous vide koken
[/product]

    Volgende lezen

    Sous-vide-appelmoes
    sous-vide-lobster-roll

    Laat een reactie achter

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.