Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden van Souvy?
Via de webshop zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen, namelijk:

  • iDeal
  • Credit Card
  • PayPal
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Klarna achteraf betalen
iDeal

Met iDeal reken je direct jouw aankoop af in je eigen vertrouwde betalingsomgeving. Als je betaalt met iDeal worden er geen commissiekosten in rekening gebracht en wordt je bestelling direct verstuurd.

Credit Card

Wanneer je met Credit Card betaald, worden je betaalgegevens versleuteld via de SSL-methode. Daarnaast zorgen we dat je creditcardorganisatie zorgt voor een correcte afhandeling. De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd.

Wanneer je betaalt met Credit Card wordt er een betalingscommissie van 2,8% over het totaalbedrag (exclusief verzendkosten) gerekend. Na betaling wordt bestelling direct verstuurd.

Let op: Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

PayPal

Als je met PayPal betaald, wordt je betaling veilig verstuurd van jouw persoonlijk PayPal account naar dat van Souvy. Via PayPal is jouw aankoop altijd beschermt tegen het niet leveren of verkeerd leveren van jouw bestelling, waarmee je het gehele bedrag plus verzendkosten kan terug krijgen. Daarnaast worden er geen bankgegevens uitgewisseld.

Wanneer je betaalt met PayPal wordt er een betalingscommissie van 3,5% over het totaalbedrag (exclusief verzendkosten) gerekend. Na betaling wordt bestelling direct verstuurd.

Bankoverschrijving

Je kunt ook kiezen om de betaling per bankoverschrijving te voldoen. Als je betaalt via een directe bankoverschrijving, betaal je in de veilige omgeving van jouw bank.

Wanneer je betaalt met een directe bankoverschrijving, wordt er geen betalingscommissie in rekening gebracht. Nadat de betaling is ontvangen op de rekening van Souvy, zal de bestelling direct worden verstuurd. De verwerkingstijd van een bank kost gemiddeld twee tot drie werkdagen.

Rekeninginformatie:
IBAN: NL89INGB0009436906
BIC/SWIFT: INGBNL2A
Rekeninghouder: Souvy